Vlákno sdružující akční tarify letenek v business class či first class. .

Akční letenky v byznys třídě

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Jj, taky tak, tech 100k utrata az tam😂.

0 Citovat

A tak zase pokud doma prachy přehazuješ vidlema, tak je ti to jedno... :-)

0 Citovat

Umožnit rodině pohodlně cestovat neni nic špatného. Kdo na to má si to prostě může dovolit. Kdo na to nemá tak tvrdí, že je to blbost.

Osobně mě ta cena neuráží, pokud bych chtěl letět s rodinou. Na druhou stranu sám bych si to nekoupil, protože za ořezané C dát do BKK  26 tis v dnešní době, je  moc, když můžeš   koupit Eco za 9 tis. Rozdíl 17 tis je dle mého příliš velký. Kdyby nebyla ta akce za 9, ale letenka stála v Ecu 13., tak by to už vypadalo trošku lip, ale pořád ne dost.

0 Citovat

Ja osobne nerikam, ze je to blbost… jen to pro me nema tu cenu… pokud nekdo lita v C standartne, tak mu to preju. Tech 100k taky radsi utratim az na miste. Jinak k deckam… to mi prijde uplne na hlavu padli… neznam zadny dite tak do 15 let, ktery by z toho melo rozum nebo si toho vazilo.-) Ale kazdy ma svoje penize a muze si s nima delat co chce. Jedna story off-topic… kamoska si nasla americana, po vecerech mu vyvarovalo a typek byl nejstastnejsi kdyz sli na zaplivanej parek v rohliku do buface na Zlicine.-) Jako, ze jestli vezmes decka k rybniku za barak nebo v C k mori je pro ne zazitek na stejny urovni… si myslim… ale to jsme jak rikam off-topic… zpatky k letani.

0 Citovat

Edo ty asi ještě  nejsi ženatý :-). Jinak bys věděl, že nejdůležitější na rodinné dovolené je, aby byla v pohodě manželka 🤣🤣. A pokud se může i dítě natáhnout a v pohodě vyspat, tak nedělá 11 hod blbosti. Ne každé je schopné usnout v sedě. Takže jsou  spokojení všichni. nejdůležitější na tom C je ta možnost se natáhnout a vyspat.

0 Citovat

Zena, 2 deti… ale nevzal jsem si ji. Zalezi co mas za zenu.-)

0 Citovat

To máš pravdu

0 Citovat

Je to otázka věku i peněz, do 45 jsem vydělával hodně nadprůměrně, ale nikterak závratné sumy, takže jsem se do C/F dostal jenom na OPUP nebo koupené míle v akci, ale s věkem a více penězi přišla pohodlnost a teď už si nedokáži představit letět lounghaul v Y, pravda, před 3 lety jsem kvůli partě dal PE s LOT, což je takový malý business a dalo se to.

0 Citovat

Eda Novak napsal(a):

Zena, 2 deti… ale nevzal jsem si ji. Zalezi co mas za zenu.-)

Ja si tu svoji vzal, kdyz uz tady resime ty vztahy, ale rozmejslel sem se 10 let :D

Ja bych zase mel na to vzit tam rodinu Emiratama prvni tridou (mozna i PJem), ale taky to neudelam, protoze jsou to za me vyhozeny penize (teda za plnou - kdyby byla naka pekna sleva kdo vi :D). Kdybych chodil do fabriky za 40k mesicne nebo sedel na uradu, tak to samozrejme nevypalim, ale takhle mi to za ty penize dava smysl - je to ciste o pohodli pro me se zenou, detem je to uplne u p***e cim letej, uzili by si to i praskovacim dvouplosnikem. Kazdej utraci svoje penize za neco jinyho, nekdo si koupi bitcoiny (lol), nekdo akcie a dalsi byt - ja investuju primarne do svoji rodiny (nejen penize, ale hlavne svuj cas) - a to jenom penize, ktery si muzu dovolit (jen z cancel letenek za Covid mam skoro 200k, ktery jsem se rozhodl narvat zase zpatky do cestovani - takze tech 100k nijak nenabouralo moje cashflow).

Zas narozdil od jinych bych nikdy nerval fotky z toho jak litam businessem na Instagram / Facebook, aby vsichni vedeli, jak se mam strasne dobre ;)

 

0 Citovat

Nuny napsal(a):

Je to otázka věku i peněz, do 45 jsem vydělával hodně nadprůměrně, ale nikterak závratné sumy, takže jsem se do C/F dostal jenom na OPUP nebo koupené míle v akci, ale s věkem a více penězi přišla pohodlnost a teď už si nedokáži představit letět lounghaul v Y, pravda, před 3 lety jsem kvůli partě dal PE s LOT, což je takový malý business a dalo se to.

Ja nemam problet letet sam s kamosema economy do US, popravde jsem trochu n*****j pri zpatecce (v monkey classu proste neusnu), ale kdyz je dobrej deal v Y, obcas clovek neodola.. ;) ale ty maly deti sou celkem velkej gamechanger.. ale do 45 mam este par let, takze se to mozna este zhoupne  a uz me v Y nikdy neuvidite :D

0 Citovat

Rozumim… v tomhle svetle to beru. Investice do rodiny je fajn… lidi to prokourej, prochlastaj, atd. … lepsi to narvat do rodiny.-) Ja mam zase problem, ze v letadle neusnu ani v C a natahnout si na par hodin nohy pro me neni dostatecne motivacni pro to abych platil za C. Sampansky nepiju. Treba sem mel x-krat meneny Cancun s Tapem… nakonec odlet z Prahy… mohl jsem to na zacatku koupit v C za 25k, ale v monkey class to vyslo na 5x min. Na druhou stranu jsem tam potom zahucel tezce v resortu s all-in s jidlem ala carte. Vsichni se, ale olizovali jeste tyden po priletu.-)

0 Citovat

Vzpomínám na své první lety v 90., kdy jsem se na to vysloveně klepal a dovolené vybíral i podle délky letu, čím delší, tím lepší, ale to mně bylo něco okolo 25 a v tom věku člověk věci vnímá úplně jinak. C jsem považoval za naprosto vyhozené peníze, které jsem v té době stejně neměl😂 Letenky v Y do US stály jako dnes, spíš víc a průměrná mzda při mém prvním TATL letu za 21 000 do MCO byla 8 000, takže teď v C/F lítám vlastně relativně za míň😉

0 Citovat

Zijeme v uzasne dobe… co se tyka letani.-) Strih… o 30 let pozdeji… v C do USA za 800kc 😄

0 Citovat

Ja to zase beru tak, ze litame na dovolenou 3x za rok na 14 dni, takze ty kacky litaji na miste fakt hodne a nesetrime. Deti vnimaji u nas uplne neco jinyho- odletove letiste, spolecnost, kterou se leti a typ letadla. Kolik stoji letenky fakt neresi, ani misto na nohy, jidlo. Ale hotel, ten musi byt👍.  Ja jako manzelka u nas kupuju letenky, jestli koupim C nebo monkey, manzelovi je jedno😂, neresi to, kup si co chces. 

0 Citovat

Jste v tématu "Akční letenky v byznys třídě". Nepište sem prosím, za co byste svoje peníze utratili nebo neutratili, nikoho to nezajímá. 

0 Citovat

se uklidni mladej… nebo ti sem poslu mikira

0 Citovat

Mě, s výdělkem aktuálně cca 8tis (na rodičovské) to náhodou zajímá, jak se žije někomu, který "na to má" a tiše, ale s obdivem pozitivně "závidím". Já v C letěla jen jednou, "slavnou linkou" z Frankfurtu do Madridu:-):-) a byl to super zážitek i pro  mého 8miletého syna...na klasické C pro celou rodinu nemám, ale opravdu to všem tady moc přeju. 

0 Citovat

Ahoj všem,

udělal sem si tady účet teprve dneska a hned mě zaujalo tohle téma. Snažím se už delší dobu najít web/apku/službu na business letenky v akci stejně jako funguje pro klasické Economy - levnocestovani, honzovy letenky, cestujlevne...

Je vůbec něco takového? Nebo je potřeba jít aerolinku za aerolinkou, proklikat se tím hodiny a doufat že na něco natrefím?

Rád bych začátkem příštího roku do Dominikány s rodinou, u Čedoku teď léta LOT ale účtují si +30k českých za upgrade z economy/osoba což mi nepřijde úplně málo.

0 Citovat

Pozri premium-flights.com

0 Citovat

Taky https://www.secretflying.com/euro-deals/.

0 Citovat

Má někdo aktuální zkušenost z akce Bogota s Iberií , jak vypadá palubní servis. Jestli je pořád na úrovni economy jak píše Mauny před 3. měsíci. Dík.

0 Citovat

Jakub by měl letět každým dnem, tak snad pak podá zprávu. Taky mě to zajímá. Kdy letíš ty? My s kolegou v lednu. Zatím to vypadá, že už žádné změny nebudou.

0 Citovat

My letíme koncem listopadu. Díval jsem se i do příslušného vlákna na FT, a nic aktuálního o Iberii bussines service tam nebylo. Dělal jsem definitivní změny letů a přískoků měsíc a něco před odletem a už byla obsazenost míst 40%-70%. Tam máme prostřední dvojku a zpátky za sebou u okna. Někdo tvrdí, že jsou to nejlepší místa, tak uvidíme.

0 Citovat

Já mám obě u okna. Za mě tam je víc soukromí, především na místech, jak je sedačka těsně u okna a jsi oddělený od uličky. Ale každý to má jinak a ve dvojici je to trochu něco jiného. Jakub asi letí dřív, tak to sem určitě dá. :-) Myslím, že mi psal, že to má okolo 20. Já neřeším nic a všechno budu zařizovat týden před odletem. Dnes nikdy nevíš.

0 Citovat

Já z tý Iberie byl zklamanej hlavně kvůli posádce.  Sedačky super, hlavně místa přímo u oken. (LIM-MAD)

0